3 стъпки за елегантно връщане в офиса

Ефектното сако прави целия тоалет: отлична кройка, допълнена с интересни детайли, може да придаде изисканост и на най-семплата визия. С класическо черно или вариации на синьо няма как да сбъркате. Изберете го като част от костюм и експериментирайте смело в съчетанията – с плисирани поли, структурирани рокли, шорти или дори дънки – за постигане на casual стил във всекидневието.

Роклята е най-добрият ни приятел: монохромна или с принт, водещо при нея е изборът на кройка, която е удобна и подчертава достойнствата на тялото. В колекция Есен-Зима 20/21 на DiKa са включени рокли с подплата от 100% вискоза. Естествената материя е приятна на допир и осигурява максимален комфорт на тялото през целия ден.

Жилетката се завръща в своята елегантна версия, за да допълни бизнес стайлинга. По-неформална от класическото сако, тя е достойно и удобно допълнение на деловата визия. Водещ модел в колекцията е вариантът с фин кант в цвят горчица, който дискретно разчупва монохромния дизайн и позволява оригинални комбинации. Жилетката се съчетава лесно с рокли без ръкави, както и с поли с права или А-образна линия. Тя се превръща в изискано допълнение към панталона и е любим елемент от дневното бизнес облекло.

В сезон Есен-зима 20/21 водещо е синьото Ниагара , както и пълната гама от нюанси на този основен и благодатен за комбиниране цвят. Съчетан в класически, контрастни комбинации с ледено бяло, беж или горчица, той подсилва елегантното излъчване в работната среда. Когато носим синьо с черно, вдъхновени от усета на парижанката, постигаме непреходна елегантност и финес. 

pictograms