Добавете радост и настроение с този десен

Ако търсите хубав и оригинален принт за този сезон, значи е време за каре! Този десен е мултифункционален и подходящ за всеки гардероб.

Ако трябва да добавим само един нов тренд в гардероба си – това е този!

Есен - Зима 20/21 ще минат под мотото усещане за кожа!

Дрехите от изкуствена кожа са една от големите тенденции на сезон Есен-Зима 2020. 

Най-хубавите палта: купете сега!

Палтото е най-важната дреха през този сезон: то е първото нещо, което хората виждат от облеклото. Освен практическа функция, то има и естетическа – придава завършеност на визията и подчертава стила и индивидуалността.

Бижута в гардероба

Изборът на смарагдово зелено подчертава изискаността и уникалността на дамата, която го носи. Този цвят-бижу придава усещане за лукс и се откроява.

Преимуществото му е, че стои чудесно на всеки, независимо от тона на кожата, цвета на косата или на очите. Лесно се адаптира към всякакви комбинации – тъмносиньо, бяло, пастелни тонове, бордо и горчица. 

Кой е вашият мотив?

Всички имаме любими мотиви в гардероба. За сезон Есен-Зима 20/21 поставяме на фокус три от тях, които винаги са актуални и не остават незабелязани:

НАЙ-УДОБНАТА ДРЕХА Е…

…ПЛЕТИВОТО! През настоящия сезон избираме комфорта, без да правим компромис с елегантността. Колекцията от плетива на DiKa e разработена изцяло в нашите фабрики – от нишката, през дизайна на принта, до финалното изделие.

Плетивата в колекция Есен-Зима 20/21 са със съдържание на вълна. Сред тях са пуловерите с грижа за природата, които са изработени от вълна и рециклирани полиестерни нишки.  

Търсенето на перфектните дънки приключва тук!

Знаем, че всяка от нас мечтае за онзи чифт любими, перфектни дънки, винаги готови да бъдат облечени в подходящия момент. Добрата новина е, че тези дънки съществуват! 

3 стъпки за елегантно връщане в офиса

Завръщането към работното всекидневие след летните месеци е изпълнено с предизвикателства и възможности. Новият сезон е времето, в което можем да експериментираме и да освежим своя офис (или хоумофис) гардероб в 3 лесни стъпки:

Стилът, в който ще се влюбите тази есен!

Ако се чудите как да бъдете едновременно елегантни, стилни, но и с удобно облекло, то отговорът е: кежуал. Това е стилът, който комбинира с лекота вталени и свободни силуети, строги линии и неформални модели, за да даде най-доброто съотношение между непринуденост и шик.

Новата колекция EСЕН 2020 на DiKa вече е тук!

Есенният гардероб през 2020 ще бъде в светли и ярки тонове, вдъхновени от природата. Водещите цветове в колекцията са ледено бяло (Ice white) и синьо Ниагара. Те носят красотата на природните гледки, могат да се носят в totallook или в контрастни комбинации тип colorblock

ШАЛЪТ ВЕРСИЯ ЛЯТО 2020

През този сезон шалът отново е сред водещите аксесоари. От ефектно допълнение към облеклото, той е полезен и с функцията си на лично предпазно средство. В съответствие с инструкциите за безопасност, можете да използвате шала за покриване на носа и устата, в случаите, когато не разполагате с маска... 

DiKa вече произвежда маски

В условията на COVID-19, DiKa трансформира част от своето производство и вече изработва текстилни маски за многократна употреба. Реорганизацията се случи в изключително кратки срокове, за да се откликне на недостига на тези средства за масова превенция... 

COVID 19 – Съобщение от екипа на DiKa

В тези дни на извънредно положение, DiKa се присъединява към апела #останетевкъщи. Нека бъдем отговорни към своето здраве и към това на своите близки и на хората в рискови групи. Целият екип на DiKa e мобилизиран в този период на изпитание, за да отговори на Вашите нужди... 

КОД: ЖЕНСТВЕНОСТ

В началото на месец март, известен още като най-женственият месец, даваме зелена светлина на ярките и смели комбинации. Мекота и нежност се допълват от дръзки тонове и неочаквани съчетания...