Какво ще носите през празничните дни?

Има нещо вълнуващо в дългите уикенди, през които излизаме от града, за да бъдем сред природата или на брега на морето.

Перфектните дънки за дългите дни на открито

DiKa жената продължава своето пътешествие извън града, търсейки дòсег с природата и красиви гледки, които да запечата в съзнанието си.

Casual стил за разходка сред природата

DiKa жената излиза извън града в търсене на нови преживявания, наслаждавайки се на новия сезон. Линията памучни облекла на колекция пролет ’21 напомня за лекотата и радостта от дòсега с природата.

ЧЕРНО И БЯЛО: КОМБИНАЦИЯТА, КОЯТО ВИНАГИ РАБОТИ

Черно и бяло - стилната и елегантна цветова комбинация ще бъде една от най-големите модни тенденции и през тази година.

Защо я обичаме толкова много? Черно и бяло е най-лесната формула за стайлинг, който винаги работи, изглежда модерно и е доказано добра инвестиция. 

Усещането да носиш DiKa

Делова среща, разходка в парка, уикенд с приятелки, романтична вечеря… животът е пълен с емоции и преживявания, на които искаме да се насладим. Уловихме пълнотата на моментите и разнообразието на колекциите ни във видео, което проследява деня на съвременната жена.

ПАСТЕЛИ В ГАРДЕРОБА

Бледо синьо, светло жълто, нежно розово, елегантно бежово, лавандула – това са част от нюансите, които включва пастелната палитра.

Време е за нова чанта

ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ“ е едно от най-силните наименования в света, синоним на високо качество, майсторство и дизайн.

Водени от желанието да ви осигурим най-добрите аксесоари към дрехите на DiKa, отидохме на Апенините. Така, тази пролет ви предлагаме капсулна колекция от чанти, колани и аксесоари, изработени от висококачествена кожа в Италия.

Подчертаната талия: най-женствената тенденция на сезона

На практика, подчертаната талия е една от най-устойчивите естетически тенденции, защото никога не излиза напълно от мода. През настоящия пролетен сезон тази част от тялото е изведена на преден план, с идеята да бъде подчертана по най-ласкателния за фигурата начин.

На прага на най-женския месец в годината

На 8 март се отбелязва Международният ден на жената, световно събитие, което чества социалните, икономическите, културните и политическите постижения на жените.

Total Look: стилните комбинации за всеки повод

Total Look: думите, в които е кодиран отговорът на вечния въпрос как винаги да избираме най-добрите комбинации от дрехи!

Интервю за работа, важно (онлайн) събитие, вълнуваща среща, разходка в града … - това са само част от случаите, в които подходящото облекло е от ключово значение. 

ЦВЕТЪТ, В КОЙТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ!

Цветът е жълта фрезия, защото повече от всякога в тези дни копнеем за оптимизъм, ведро настроение и енергия. Богат, наситен и зареждащ – цветът, който за секунди ще ни накара да се усмихнем и да засияем!

ВЛЮБЕНИ В СТИЛА

Февруари ни подканва да отворим сърцата си за нещо красиво и да празнуваме радостта от живота.

Подготвихме 3 любими неща за Свети Валентин, които са непреходни и създават хубаво настроение:

ПРОЛЕТ В КОРПОРАТИВНО СИНЬО

Готови ли сте да изпъкнете с цвят, който е класически и същевременно - вдъхновяващ и динамичен?

Корпоративно синьо - цветът, който се адаптира към нашия нов начин на живот и дава отговор на въпроса как лесно да подчертаем индивидуалността си. 

ДЕТАЙЛ НА ФОКУС

„Детайлите правят съвършенството, но съвършенството не е детайл.“- Леонардо да Винчи

Обръщате ли внимание на детайлите в облеклото? Доказано е, че когато една дреха е направена съвършено, ние я възприемаме в цялостност, харесваме я, без да можем да дадем конкретна причина за това. За да се постигне този впечатляващ ефект, са нужни часове труд, много опит, задълбочени познания и умения. 

ОТКРИЙТЕ КОЛЕКЦИЯ ПРОЛЕТ 2021

Колекция Пролет 2021 на DiKa отдава почит на автентичната красота на жената, която гледа напред, търсейки нови преживявания. Хармонията се крие в контрастите на трите основни цвята за сезона: Жълта фрезия, Пролетно зелено и Корпоративно синьо, както и в постоянния диалог между класическите линии и дръзките силуети, комбинацията от елементи и материи.

СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА СПЕЦИАЛЕН ЧОВЕК

Какво предпочитате: да правите подаръци или да ги получавате? За повечето хора подаръците са ценни не заради паричната им стойност, а заради посланието, което носят. Без значение каква сума сте отделили за тях, ако те предават правилното намерение, то усилията ви ще са увенчани с успех.

3 идеи за празничен стайлинг

Декември е най-празничният месец в годината. Изпълнен с топлина в сърцата, между равносметката и очакването, месец за споделяне с най-близките, за надежда и нови планове. В тези дни създаваме допълнително настроение с облеклото, с любима нова придобивка, която да носим за празника. 

Добавете радост и настроение с този десен

Ако търсите хубав и оригинален принт за този сезон, значи е време за каре! Този десен е мултифункционален и подходящ за всеки гардероб.

Ако трябва да добавим само един нов тренд в гардероба си – това е този!

Есен - Зима 20/21 ще минат под мотото усещане за кожа!

Дрехите от изкуствена кожа са една от големите тенденции на сезон Есен-Зима 2020. 

Най-хубавите палта: купете сега!

Палтото е най-важната дреха през този сезон: то е първото нещо, което хората виждат от облеклото. Освен практическа функция, то има и естетическа – придава завършеност на визията и подчертава стила и индивидуалността.