​Време е за Party!

Декември е месецът на парти облеклата. Тази година отдаваме почит на красотата и блясъка на черния цвят. Наситен, плътен, с пробляскващи пайети – това е кодът на празничния стил.

Колекция Pre-Spring ’24 вече е тук!

Първите модели за пролетния сезон вече са налични и са много подходящи за предстоящите празници и преминаването към 2024 година. 

Изкуството да подаряваш

На прага на най-светлите празници, когато се събираме със своите близки, за да споделим най-хубавите моменти, подготвихме тематични идеи за подаръци, с които да зарадвате любимите хора (включително и себе си)!

TREND: Еко кожа

Еко кожата запазва своя статут на любим избор за есенно-зимния сезон. Облеклата от тази материя продължават да се радват на силен интерес, както поради етични и еко съображения, така и поради факта, че са изключително лесни за поддръжка. Особено актуални са изчистените модели рокли, полите молив с цепка, както и панталоните тип “skinny”, с ефект на кожа.

Топли плетива за есенните дни

В тези дни на годината топлите и меки плетива създават уют и предпразнично настроение. Тези дрехи са естествен съюзник в хладното време, комфортни са и могат да се впишат без усилие в гардероба.

DiKa Home вече е тук!

Новата колекция включва стилни одеяла и декоративни калъфки за дома, носещи модния дух на DiKa. Колекцията предлага: 5 елегантни одеала и 5 калъфки, които могат да се впишат в естетиката и обстановката на всеки дом.

Сезонът на палтата

Палтото е един от най-стратегическите избори в гардероба. То е сред от най-важните инвестиции този сезон – за да пази от студа и за да даде завършеност на облеклото. През есента и зимата връхната дреха е с основен принос за елегантния вид и излъчване, за подчертаване на стила и постигане на изискана визия.

Есен в цвят фуксия

Този ярък цвят е чудесна възможност да се откроите, защото той незабавно попада в светлината на прожекторите! Докато посрещаме първите хладни есенни дни, фуксията се оказва онзи искрящ избор, който вдъхва енергия и настроение в гардероба.

DiKa представя лимитирана колекция арт шалове по картини на Краси Тодоров

Когато бизнесът и професионалният опит се срещнат с изкуството, се раждат проекти като този. Колекцията от шалове-картини е под мотото DiKa for art, Art for you. В нея са включени 15 избрани произведения, дело на художника Краси Тодоров. 

Класата на костюма от туид

Когато говорим за непреходен стил и класа, една дреха се откроява над останалите – костюмът от туид. Устойчив на натиска на модните тенденции, костюмът от туид утвърди своето място като символ на изтънченост в света на дамското облекло.

Якето, в което ще се влюбите!

Коженото яке, тип „biker” e от онези непреходни дрехи, които никога не излизат от мода. Непринудено елегантно, то се адаптира без усилие към различни стилови комбинации: от класически деним, до фини ефирни рокли и изискани поли, тип молив.

БЕЖОВОТО Е НОВОТО ЧЕРНО

През този сезон бежовото категорично се утвърди като новото черно.

5 придобивки за стилно завръщане в офиса

Завръщането в офиса след лятната ваканция е време за свеж старт и експеримент с нови стилни попълнения в гардероба.

Черно & Бяло - вечната елегантност в съвременната мода

Черно & Бяло - непреходният тандем, се завръща триумфално на модната сцена по нов и освежаващ начин. Бялото е в палитра от нюанси – от искрящо, до екрю, а черното – наситено и контрастно.

Стилни в деним

Облеклата от деним са големите любимци на модата, гордо превземащи подиумите, офисите, улицата и дори – червения килим. Удобни и функционални, дънковите дрехи са задължителен елемент от всеки капсулен гардероб.

Горчица – най-притегателният цвят на сезона

Какво прави този ярък и искрящ цвят толкова специален? Горчицата, със своите живи и топли тонове, излъчва усещане за движение, вдъхновение, енергия и лекота.

Непреходната елегантност на костюма от памучен жакард

В света на дамската мода съществуват стилове, които остават вечни класики, издържащи изпитанието на времето. Сред тях е памучният жакардов дамски костюм. Комбинирайки комфорт, универсалност и нотка лукс, памучните жакардови костюми са намерили своето място в сърцата на дамите, които разбират от мода.

Червена охра: да прегърнем енергията на есен '23

Есен '23 идва спосланието: осмелете се да успеете! В челните редици на модната палитра за този сезон е червената охра - нюанс, който излъчва енергия и сила. Символизирайки живота, здравето и победата, червената охра се заявява смело и приканва да прегърнем вътрешната си сила.

КОД: НЕФРИТЕНО ЗЕЛЕНО

Един от водещите цветове в Колекция Есен ’23 на DiKa е нефритено зелено. Ярък, енигматичен и елегантен, този цвят е очаквано доброто попълнение в корпоративния гардероб за новия сезон.

НОВАТА КОЛЕКЦИЯ ВЕЧЕ Е ТУК!

С два водещи цвята: нефритено зелено и червена охра, предстоящият сезон ще бъде цветен и вълнуващ! В тези цветове са решени класическите костюми от две части на DiKa, като са разчупени с оригинални подходи при изработката на реверите.Динамичната и активна жена винаги е в центъра на вдъхновението при създаването на колекциите на DiKa.

pictograms