Стилът, в който ще се влюбите тази есен!

Кежуал стилът се появява през 60-те години на XX-и век, когато служителите в офис получават възможността да носят удобни, неформални дрехи в петък. Въпреки, че удобството им е приоритет, те все пак се налага да се съобразяват с някои стандарти: облеклото трябва да бъде подходящо и да изглежда професионално. Дънките се открояват като абсолютен фаворит в този контекст.

Днес, в условията на Covid-19, когато хоум офисът става все по-масово явление, кежуал стилът е новото нормално. Удобен и представителен, той се вписва в протокола на телеконферентните срещи, които станаха част от всекидневието ни.

Кежуал стилът може да бъде всекидневен или елегантен, в зависимост от комбинацията, в която се носи. Дънки с хубава кройка и класическа риза или блуза с принт е комбинация, която подхожда на почти всеки повод. Добавете и класическо сако и няма как да сбъркате! Според парижанките, ако сте канени на вечеря, но не знаете какъв е дрескодът, винаги можете да заложите на дънки и сако, които да съчетаете с красиви сандали на висок ток. Ако събитието е изискано - обувките ще придадат допълнителна елегантност на стайлинга, ако е по-неформално – просто седнете на масата и обувките няма да се виждат.

В топлото време, комбинирайте сако и къси панталони, пола солей и яке от деним. Съчетавайте вталени с по-свободни дрехи, както и меки, естествени материи, със структурирани кройки. Кежуал е чудесна възможност да експериментирате, да бъдете елегантни и да се чувствате комфортно в дрехите си. За още вдъхновение – разгледайте тук

pictograms