Бижута в гардероба

Смарагдово зеленото е като обещание за вечна пролет. Свеж акцент в гардероба, който зарежда с оптимизъм и очакване за нещо хубаво. 


Цветът препраща към един от най-красивите и магнетични скъпоценни камъни: смарагдът. Той е сред най-скъпите камъни от „Голямата четворка“, в която са включени още: диамантът, сапфирът и рубинът.

Смарагдово и наситеното зелено са цветове, които модната индустрия наистина обича, защото имат премиум излъчване и са за ценители. Експертите в сферата на цветовете и тенденциите открояват смарагдово зеленото като тенденция и за предстоящия сезон, защото то не остава незабелязано и е много фотогенично. Преимущество, което не е за пренебрегване в дигиталното ни всекидневие.

Ако ярките нюанси от главата до петите не са за вас, помислете за стилизиране с някои от по-приглушените цветове в гардероба си. Пудрените тонове са лесни за съчетаване, особено, ако искате да постигнете изискан ефект. Монохромно сако или рокля, флорален принт или тъмносин костюм с дискретни смарагдови нишки – вариантите са разнообразни – за всеки стил и повод. 

Вижте последната ни колекция тук: https://cutt.ly/EggrB2q 

pictograms