​Коланът, версия 2018: съюзникът на женското тяло

В днешно време, когато дрехите са създадени, за да стоят по точно определен начин на тялото, коланът отива отвъд първичната си функция, за да се утвърди сред любимите ни аксесоари. Допълващ акцент, който извежда облеклото на едно ново, забавно и различно ниво.

​Изкуството да носим шал

Шалът е един от най-благодатните и любими аксесоари в гардероба. Освен, че предпазва от атмосферните условия, той придава стил и уникалност по изключително лесен начин.

​Защо зимното палто е една от най-добрите инвестиции

Хубавото зимно палто е една от най-важните инвестиции за сезона. А няколко лесни правила ни помагат да направим точния избор, за да се чувстваме добре, да ни е топло и същевременно – да бъдем елегантни.

Корпоративният стил се среща с градската джунгла
Нов прочит на леопардовия принт в колекцията на ДиКа

Всяка съвременна жена има нужда от време на време да избяга от правилата: да разкрие творческата си душа, своето скрито АЗ, да последва и интерпретира актуална модна тенденция.

​Стил и елегантност на Международния турнир „Златна купа Локомотив“ с DiKa
Главният съдия и помощник-съдиите на турнира носеха облекла от DiKa

Вярна на своето мото „Класическа елегантност за модерната жена“, марката се погрижи едни от най-важните хора на терена да бъдат с безупречно облекло: изчистен класически силует, премерена елегантност и удобство през целия ден.

REWOOLIFE: пуловери, създадени с грижа за околната среда
Мода, която е красива, удобна и екоотговорна

За сезон есен-зима 2018 DiKa пусна в продажба първите по рода си пуловери, създадени с грижа за околната среда и с минимизиран екологичен отпечатък.

Колекция Вълна – премиум качество със световния сертификат Woolmark

Световният сертификат за качество Woolmark може да бъде открит на етикета на премиум КОЛЕКЦИЯ ВЪЛНА есен-зима18/19 на DiKa. 

Сака, поли и панталони с класически структуриран силует, са изработени от първокласни вълнени нишки и са маркирани със сертификата за качество на световния лидер във вълната.

НОВ ОНЛАЙН МАГАЗИН

Във връзка с откриването на обновения онлайн магазин на марка 'Дика' Гергана Малкоданска изпраща послание към всички дами, настоящи и бъдещи клиенти на марка 'Дика'.

'Пожелавам Ви, носейки невероятните дрехи на ДиКа, винаги да греете ярко! Носете слънцето в сърцето си и се усмихвайте широко! Светът е едно красиво място, а ДиКа потвърждава това. Успех във всичко!'

Гергана Малкоданска