Рокли за специални поводи

Модата е неразделна част от всекидневието, а специалните поводи са моментите, в които да блеснем и да изразим своята индивидуалност.

Завръщането към обичайния ритъм на живот е свързано и с редица тържествени събития. Те, от своя страна, предразполагат към развихряне на модното въображение. На почит в тези моменти е нейно величество: РОКЛЯТА!

Изборът на рокля зависи от вкуса, стила, спецификите на повода. Представяме ви моделите, с които няма как да сбъркате и без усилие ще се превърнете в най-добре облечените гости:

Разкроена рокля с подчертана талия – един от най-обичаните и женствени модели рокли, любима на холивудските звезди и подходящ избор както за дневни, така и за вечерни събития. Освен безупречната кройка, тук водеща роля имат цветовете / десените.

Малка черна / червена рокля – вечната класика в гардероба, която никога не излиза от мода и спасява положението във всеки един момент. Въпрос на предпочитание е кой цвят ще изберете: мистериозно черно или огнено червено.

Според прогнозата, тази пролет ще премине под знака на специалните събития: сватби, чествания, балове, тържества. Направихме селекция от рокли, с които да подчертаете стила и красотата си и да се насладите на всеки хубав повод! Вижте най-новите ни рокли.

pictograms