ВРЕМЕ Е ЗА ПАРТИ!

На прага на Новата година отделяме специално внимание на облеклото – защото то носи настроение, позитивен заряд и надежда за добро начало. На практика, дрехите са нашата втора кожа. Ето защо, особено през тези най-къси и мрачни дни на годината е особено важно да избираме облекла, които ни носят радост.

В месеца на партитата предлагаме селекция от облекла, с които да заблестите на всеки празник! През декември носим елегантно кадифе, блясък на пайети и женствени модели в черно, кралско синьо и сребристо.

Постигането на идеалния баланс между това да ви е комфортно и топло и едновременно с това - да изглеждате стилно не е лесна задача, но не се притеснявайте – дизайнерският екип на DiKa има решение! Този декември отдава почит на кадифето. Рокля от тази материя е адекватното решение за всяко едно парти. Това е така, защото кадифето има свойството да превърне и най-изчистения тоалет в модерен и актуален. Кадифето е синоним на изисканост и е особено стилно, ако е в черно или наситено тъмносиньо.

Всяка празнична рокля може да бъде допълнена от елегантно и топло зимно палто! И преди сме споделяли, че класическото вълнено палто винаги е добра инвестиция. Ако искате да се почувствате различни – заложете на късо палто с изкуствен косъм. Вижте нашите парти модели.

pictograms