DiKa обявява конкурс за картини на тема „Екзотични птици в естествената им среда“

Конкурсът е отворен за участие от страна на ученици, студенти и преподаватели от учебни заведения по изобразителни и приложни изкуства. Срокът за изпращане на картините е до 31.12.2022г. Творците са поканени да разкрият своята креативност и талант, които ще бъдат наградени, както следва:

1.Първа награда – 4000 лева

2.Втора награда – 2000 лева

3.Трета награда – 1000 лева

Жури от представители на марката ще избере победителите чрез гласуване и ще ги оповести в началото на м. януари 2023 г. DiKa запазва правото си, в рамките на конкурса, да закупи и други картини по избор срещу сумата от 500 лева всяка. Всички участвали, но отпаднали от конкурса картини, ще бъдат върнати обратно на техните собственици. С получаването на всяка награда и закупуването на други картини по избор незабавно се прехвърлят на собственика на моден бранд DiKa всички имуществени, неимуществени и изключителни права върху картините.
Сред изискванията за участие в конкурса са: спазване на зададената тема „Екзотични птици в естестваната им среда“, изпъление с маслени бои върху платно с размери 50х70 см. За пълния регламент, моля натиснете тук .

Получените произведения ще бъдат изложени в Централата на DiKa, на ул. Спас Соколов №7, гр. София. При възникнали въпроси, свързани с конкурса, можете да се свържете с Виктория Енчева-Щерева, e-mail: Viktoria.Encheva@emiroglio.com

pictograms