Костюмът версия 2022

Ако считате костюма за строго корпоративно облекло, тенденциите на Есен 2022 са тук, за да покажат колко модерна и актуална може да бъде тази комбинация! Представяме ви костюмът с панталон – големият фаворит на модния подиум, както и на всички, които живеят в ритъма на съвремието.

Тази комбинация от две части е подходяща, както за офиса, така и за срещи с приятели, свободно време, разходка в града. Тя е удачно допълнение за всеки капсулен гардероб, благодарение на широкия набор от варианти, в които може да се носи.
Така например, костюмът с панталон в един цвят е лесно, бързо и елегантно решение за динамичното всекидневие. Фина риза тип боди или елегантно плетиво с къс ръкав са достатъчни за завършване на стайлинга.
Винаги можете да експериментирате, носейки поотделно горната и долната част. Класически дънки и елегантна бяла риза са подходящият избор, който да надградим със сакото от костюма. По този начин получаваме облекло, което е по-неформално, но достатъчно стилно за всекидневна делова среда. Вижте още идеи тук

pictograms