ГОТОВИ ЗА ЛЯТОТО

Преминаването към летен гардероб е един от най-лесните и приятни преходи, които се налага да правим всяка година. Лятото прави всичко по-красиво и носи усещането, че всичко е постижимо! Дните са дълги, материите са леки, часовете навън са много, а хубавите дрехи носят всекидневна радост.

Лятото е най-благодатното време за експерименти – макси рокли или къси панталони, индийски мотиви и бохо стил, морски шик или залагане на изцяло естествени материи – изборите са много. В тези дни с минимални усилия се постига максимален резултат от гледна точка на стил и естетика. Препоръчително е да се избират дишащи облекла от памук, лен или коноп. Конопът има и свойството по естествен начин да предпазва кожата от UV лъчите на слънцето, което автоматично го превръща в любим и надежден съюзник в горещите дни.

Колани в ярки цветове, леки чехли и бели кожени гуменки - аксесоарите също имат запазено специално място в летния гардероб. Пъстроцветни скрънчита, с които да приберем косите след плажа, допълват лятната селекция. 

pictograms