МОРСКИ ШИК ВЕРСИЯ 2022

Морският шик е непреходна естетика, която изглежда красиво и адекватно, независимо къде се намираме. Съчетанията от бяло, синьо, червено за акцент, райета и морски десени, стоят еднакво добре, както на морския бряг, така и в града – дори и на стотици километри от някой воден басейн.

Когато избираме дрехи вдъхновени от морето, е особено важно да се спрем на естествени, благородни материи, като: лен, памук, коноп, примеси с вискоза. Те допълнително подчертават непринудената изисканост на този тип стайлинг и придават луксозно излъчване на облеклото. Искрящо бяло и тъмносиньо са водещите елементи в подхода, като иконичното хоризонтално райе е сред ключовите кодове. Червените мотиви – дискретно вмъкнати в райето или под формата на фин колан и красива кожена чанта, подчертават елегантността на морския стил.

Друг вариант да се вдъхновите от морето е да изберете облекло в нежносини тонове и принт, носещ мечтата за пътуване и безбрежна шир.
Съчетахме нови модели от колекция Лято 2022 и ги разходихме на брега на река Сена, защото морският шик е преди всичко състояние на духа!

Вижте още

pictograms