3 деним тенденции за новия сезон

Есента на 2021 идва с 3 водещи деним тенденции:

Прави модели – ако трябва да изберете един чифт дънки, непременно пробвайте тази кройка. Те са елегантни и непринудени и са подходящи за всеки повод в днешното забързано всекидневие. С искрящо бяла риза и черно сако сте готови за всяка ситуация, а за допълнителен блясък – добавете обувки на ток с екстравагантни елементи.

Totaldenim – комбинирайте горната дреха с панталони от една и съща материя. Да се облечете в дънки от глава до пети е смело и същевременно – лесно за прилагане решение. Можете да координирате нюанса за по-изчистена визия, или да разчупите стила, експериментирайки с контрастни цветове деним или с различни тонове.

Класика – повече от всякога, днес класическото индиго, както и черното, са най-добрите инвестиции за дънки този сезон. Практически, те отиват на всичко и са лесни за носене и комбиниране.

„Когато си почивам, дънките и тениската са моята униформа.“ - казва една от най-красивите жени - Моника Белучи

Нашият съвет е: сложете любимите дънки, добавете щипка самоувереност и сте готови да покорите света. За да се радвате дълго на любимите си дънки, спазвайте инструкциите за поддръжка на етикета.Вижте цялата колекция тук

pictograms