Новата колекция EСЕН 2020 на DiKa вече е тук!

Водещи цветове

Леденото бяло е носи красотата и силата на природното явление и е смело предизвикателство към традиционния есенно-зимен гардероб. Цветът е лесен за съчетаване с контрастни или допълващи гамата тонове, както и с ярки графични щампи.

Цветът Ниагара е класическо и същевременно – открояващо се синьо, което носи усещането за лекота и почивка. То прави плавен преход от лятото и морето към живописната есен, навяващо спомен и очакване за запомнящи се преживявания.

Кройки и силуети

Саката, роклите и полите следват класическата структурирана линия – запазена марка на Dika, в която прецизните кройки и безупречно изпълнение подчертават красотата на тялото. Моделите са подходящи както за бизнес среда, така и за по-неформални комбинации, при които съчетаваме сакото с дънкови панталони или рокли със свободна, А-образна линия.
При роклите успоредни шевове извайват силуета, а V-образното деколте носи елегантността на парижкия шик.
Стилни, открояващи се катарами и декоративни ципове, придават уникален почерк на дрехите в колекцията. Флорални и геометрични принтове се редуват с монохромни ярки десени. За смелите дами една от запомнящите се комбинации ще бъде роклята с цвят Ниагара и едноредното ярко оранжево палто. В палитрата ще откриете още модели в класическо червено, горчица и черно.
Открийте колекцията тук.

pictograms