ШАЛЪТ ВЕРСИЯ ЛЯТО 2020

През този сезон шалът отново е сред водещите аксесоари. От ефектно допълнение към облеклото, той е полезен и с функцията си на лично предпазно средство. В съответствие с инструкциите за безопасност, можете да използвате шала за покриване на носа и устата, в случаите, когато не разполагате с маска.

Шалът остава един от най-лесните методи да подчертаем своя личен стил и женственост. В колекция пролет-лято 2020 на DiKa шаловете варират от феерични разноцветни принтове, до монохромни и/или преливащи варианти в класически тонове: малина, бежово, синьо, жълто. Материите са: лен, модал, коприна и полиестер. Подготвихме десетки модели, които да Ви вдъхновят за стилни и свежи комбинации.

Шалът може да е акцент към облеклото или елегантно допълнение, в гама с останалите дрехи. За стилен ефект заложете на едноцветен вариант в светлитонове. За закачлив акцент - изберете модел с ярки и цветни щампи.

Вплетен в косите, като лента тип бандана, фишу на врата или около китката, небрежно метнат върху раменете, или допълващ аксесоар към любимата ни чанта – размерите предлагат безброй варианти. Шалът дава усещане за прохлада, пази от слънцето или от ниските температури рано сутрин.

pictograms