Конкурсът е отворен за участие от страна на ученици, студенти и преподаватели от учебни заведения по изобразителни и приложни изкуства.


Ще бъдат връчени 3 награди:

1.Първа награда – 4000 лева

2.Втора награда – 2000 лева

3.Трета награда – 1000 лева


Жури от представители на DiKa ще избере победителите чрез гласуване и ще ги оповести в началото на м. януари 2023 г. DiKa запазва правото си, в рамките на конкурса, да закупи и други картини по избор срещу сумата от 500 лева всяка. Всички участвали, но отпаднали от конкурса картини, ще бъдат върнати обратно на техните собственици. С получаването на всяка награда и закупуването на други картини по избор незабавно се прехвърлят на собственика на моден бранд DiKa всички имуществени, неимуществени и изключителни права върху картините.

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ:

  1. Картината да бъде по зададената тема „Екзотични птици в естестваната им среда“.
  2. Техника на рисуване: маслени бои.
  3. Размер на платното: 50смх70см.
  4. Участници в конкурса могат да бъдат ученици, бивши ученици и преподаватели от учебни заведения с насоченост изобразителни и визуални изкуства.
  5. Всеки желаещ може да учасвства с една или повече от една картина.
  6. Картините следва да бъдат изпращани в завършен вид с трите имена на художника, учебното заведение и телефон за контакт на адрес: гр.София, ул. „Спас Соколов“7, Интерпред Бояна, на вниманието на DiKa - конкурс за картини на тема „Екзотични птици в естествената им среда“.
  7. Краен срок за получаване на картините: 31.12.2022 година.

Получените произведения ще бъдат изложени в Централата на марката, на ул. Спас Соколов №7, гр. София. При възникнали въпроси, свързани с конкурса, можете да се свържете с Виктория Енчева-Щерева, e-mail: Viktoria.Encheva@emiroglio.com.